Sing and roll


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

SING'N'ROLL

OF

SING'N'DANCE

Sing 'n Roll


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


DE EERSTE LES IN 2017 BEGINT AL IN JANUARI MAAR HET IS MOGELIJK IN TE STROOMEN.

ER ZIJN NOG PLEKJES BESCHIKBAAR.

Sing 'n Roll

MEER INFORMATIE   ‘TIJD&PLAATS’

MEER INFORMATIE   ‘KOSTEN’


WAT SING'N'ROLL is:

In een 45 minuten lange sessie gebruikt je kind al zijn zintuigen. Je zingt veel bekende kinderliedjes zoals 'We maken een kringetje', 'In de maneschijn', 'Wielen van de bus', etc. terwijl je ze uitdrukt met gelijktijdige dansbewegingen. Er zijn ook leuke activiteiten met ballen, een grote kleurrijke parachute, bellen blazen en nog veel meer attributen (muziek instrumenten / motorische ontwikkeling attributen). Adviesleeftijd: vanaf 1 jaar tot 3 jaar. De les is samen met de ouders.


WAT SING'N'DANCE is:

Sing’N’Dance (2.5-4jr) is een muziekles met veel zingen, dansen, gitaarmuziek en spelletjes. Ook gebruikt je peuter verschillende muziekinstrumenten zoals sambas, drum, xilofoon, tamboerijn etc. samen met de gitaardocenten. De ouders zijn niet aanwijzig, maar je kan wel op de eerste les van je dochter/zon blijven. Adviesleeftijd: vanaf 2.5 jaar tot 4 jaar.


SING'N' LESSEN KAART KOPEN

 


KIJK NAAR DE VIDEO VAN ONZE LES


KIJK eens wat MAMA`S en PAPA`S OVER ONS ZEGGEN

Sing 'n Roll


VIER JE KLEINTJE`S VERJAARSDAG MET MUZIEK EN LIVE GITAAR

Sing 'n Roll

 


MEER ZINGEN IN 2017?

Dat kun je nu doen! Kijk naar de keuze van verjaardags-, maandelijkse of wekelijkse kalender liedjesboeken die vol met jouw favoriete liedjes zijn!

Elke week leer je een nieuwe liedje uit de 52 favorieten van Sing'N'Roll!

Sing 'n Roll

KALENDER KOPEN / MEER INFORMATIE

 LIEVER JE JOUW EIGEN BOEK SAMEN TE STELLEN?

Kies en stuur de liedjes naar ons die in jouw boek wilt hebben en we maken er jouw en jouw kleintje`s droomliedjesboek van!

Sing 'n Roll

MEER INFORMATIE   BOEK / KALENDER


 

SING'N'ROLL LIEDJESBOEK / KALENDER KOPEN


Je kunt Happy Pinguins via Facebook   VOLGEN FB omdat nieuws en incidenteel lesuitval altijd op de Happy Pinguins Facebook pagina worden vermeld.


Ben je een muziekdocent / student of een aktiviteitbegeleider die van kinderen en zingen houdt? Heb je interesse om les te geven? Soliciteer op info@happypinguins.nl ter attentie van Valeria Steins met je CV en een paar zinnetjes waaromje geinteresseerd bent.


  Contact / Kinderopvang   Volg ons FB